Menu

Wagens voor tweedehands verkoop Featured

BMW Premium wagen BMW Premium wagen © Eric Van Tichel

Meer dan 20 jaar ervaring in de fotografie voor de tweedehands verkoop, o.a. bij Mercedes, BMW en Mini. De wagens worden ter plekke gefotografeerd, u betaalt enkel een verplaatsingsvergoeding en een prijs per wagen. Dezelfde avond beschikt u nog over professionele, heldere en correcte foto's van de wagens die u tweedehands aanbiedt. Deze kan u dan verder uploaden op uw eigen website of op autoscout e.d.

Indien u over de nodige ruimte beschikt kan de fotografie binnen gebeuren, anders wordt er in samenspraak met u een geschikte locatie gezocht op het terrein van uw bedrijf. U beslist mee over welke details en/of de manier waarop er gefotografeerd moet worden. De foto's kunnen uiteraard voorzien worden van uw bedrijfslogo...

De software die we gebruiken maakt dat stof en vuil minder opvallen, terwijl de auto's mooi, niet vertekend, correct belicht en uiterst scherp gefotografeerd worden. 

U zal aan de reacties van de klanten merken dat een kwaliteitsreportage dikwijls de aanzet is tot een bezoek.

Prijzen variëren van 26€ tot 14€ per wagen afhankelijk van aantal te fotograferen wagens per bezoek, het aantal gewenste foto's per wagen en/of het maandelijks volume. Uiteraard bespreek ik dit graag verder met u.

uw fotograaf

Eric Van Tichel is zelfstandig beroepsfotograaf sinds 1995, was laureaat van de Kodak fotoscholenwedstrijd en fotografeert voor klanten in binnen- en buitenland.

Login to post comments
back to top